blog thumb

Kapadokya’da kat kat kazandıran yatırım formülü başladı!

Kapadokya’da hem ekonomik hem kazançlı Arsa!

Tarihi ve Doğal güzelliklerin göbeğinde; Kapadokya’nın kıymetli toprakları geleceğe yön veriyor. A Proje ise , Toprak yatırımında bambaşka bir perspektifle yaklaşarak,Yeni yatırım formülüyle uygun fiyatlara yatırımcılarına birikimlerini kat kat arttırma fırsatı sunuyor.

Kapadokya’da Harika bir lokasyonda başlayan proje kısa sürede ünlü,ünsüz birçok yatırımcının ilk tercihi oldu. Yoğun talep gören bu yatırım formulü beraberinde yeni etaplarıda getiriyor! 

Yeni açılan etaplarda yatırımcılar kolaylıkla yerlerini alabilecekler!

Türkiye’nin saymakla bitmeyen doğa harikası yerlerinden biri ve belki de en özeli olan Kapadokya, içine aldığı görkemli vadileri ile de göz kamaştıran bir bölge…  Her yıl en az 3 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Kapadokya, yepyeni yatırımların gözbebeği oluyor. Aynı zamanda Kapadokya sınırları içinde bulunan olağanüstü güzel vadilerde yapacağınız kısa gezintiler ile büyüleyici bir deneyime adım atmış olacasınız.

Bu vadiler arasında keşfedilmeyi bekleyen harika bir vadi bulunuyor; ÇAT VADİSİ

Kapadokya Çat Vadisi, aslında bugüne kadar kıymetini tam olarak bulamamış bir doğa harikası vadidir. Tüm Kapadokya vadilerinde olduğu gibi Çat Vadisi de tarihi dokusu, doğal yapısındaki büyüleyici atmosferi ve kültürel zenginliği ile turizm anlamında değerlendirilmesi gereken bir yerdir. Her yıl turistik açıdan çok sayıda insan çekebilme potansiyeline sahip olan Çat Vadisi, Kapadokya’nın en gözde bölgelerinden biri olmaya her daim aday. Bu nedenle son günlerde Çat Belediyesi tarafından Çat Vadisi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştirilmekte. Bölgenin, önümüzdeki yıllarda bir turizm cenneti haline getirilmesi için titizlikle sürdürülen temizlik ve düzenleme faaliyetler bütünü mevcut.

Share

You may also be interested in

MÜLKİYETTE FERAĞ NEDİR?

Mülkiyette ferağ, bir gayrimenkulün mülkiyet hakkının bir kişiden başka bir kişiye devri anlamına gelir. Ferağ işlemi, taşınmaz malın mülkiyetinin tamamen veya kısmen devredilmesini ifade eder.

HİSSE SENETLERİ Mİ, TAHVİLLER Mİ?

Giriş: Yatırım yaparken, hisse senetleri ve tahviller gibi temel yatırım araçları arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Her iki yatırım türü de farklı riskler, getiriler ve amaçlar sunar. Bu yazıda, hisse senetleri ve tahviller arasındaki temel farkları anlatacağım ve hangi yatırım türünün sizin için daha ideal olduğunu belirlemenize yardımcı olacak bazı faktörleri ele alacağım.

ÜFE – TÜFE ARASINDAKİ FARK NEDİR?

ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) ve TÜFE (Tüketici Fiyatları Endeksi) ekonomik göstergelerdir ve fiyat düzeylerindeki değişiklikleri ölçmek amacıyla kullanılır. İkisi arasındaki temel fark, hangi fiyatları ölçtükleri ve hangi sektörleri temsil ettikleridir.

Would you like to subscribe to our newsletter?