blog thumb

Kıbrıs'ta Yatırım

Akdeniz’in en büyük üçüncü adası.. Ve tarihin tüm dönemlerinde cazibesini koruyan bir ada olan Kıbrıs; doğası, uzun yaz dönemi, şahane yapılarıyla her geçen yıl büyüyerek ve gelişerek güçlü bir turizm potansiyeline sahip oluyor.

Sağladığı yaşam kalitesi haricinde, kazançlı ve premium yatırımlarında güvenli adresi olmaya devam etmekte. Bu avantaj son 5 yıl içerisinde adanın her bölgesinde yapılan emlak yatırımlarını ve konut projelerini üst seviyelere çıkarıyor . Yapılan yatırımlar her yıl %10 – %12 kar marjları ile yükselmeye devam ediyor.

NEDEN KIBRIS’TA GAYRİMENKUL YATIRIMI YAPMALISINIZ?

 

  • Yılda yaklaşık 3 milyon turistin ziyaretine sahiplik ediyor.

 

Kıbrıs’a Turizm amaçlı gelip , adada yaşamanın ve lüksün ulaşılabilirliğini deneyimleyen binlerce misafirin tamamen yerleşme talebi kaçınılmaz oluyor. Bu durum adanın her bölgesinde yapılan emlak yatırımlarındaki yükseliş ciddi oranlara ulaştırıyor.

  • İNŞAAT VE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE Kİ HAREKETLİLİK

Kıbrıs son zamanlarda artan ilgi sebebiyle bir çok yatırımcının da gözdesi oldu. Ada ülkesi olduğu için alanları sınırlı ve değerli. Mevcut araziler satıldıkça kalan arsalar değerine değer katıyor.

  • YATIRIMLARINIZ DEĞERİNİ KORUYOR

Kıbrıs’ta gayrimenkul fiyatları sterlin üzerinden işlem görüyor..Yatırımlarınız döviz olarak değerini korurken kısa sürede değeri artıyor. Bu durum emlak yatırımını enflasyon riski karşısında korurken Yabancı yatırımcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

  • Avantajlı Ödeme

Düşük Peşinat oranları, faizsiz taksit imkanları, Cashback sistemleri ve oturuma hazır konutlarda kredi çekme fırsatı bölgeyi yatırımcılar için cazip hale getiriyor. 

 

  • KKTC Oturma İzni Hakkı

Kuzey Kıbrıs’ta 125 bin € değerinde bir gayrimenkul satın alarak ilk 3 yıl yıllık olarak, Belirli bir süre sonrasında daimi oturma izni alınabiliyor.

Akdeniz boyunca uzanan plajları, güvenilir ada yapısı ve kültürü ile ilgilerin odağı olan Kıbrıs ,sizin vazgeçilmez yaşam alanınız ve yatırım aracınız olmaya çok ideal.

Share

You may also be interested in

FERDİ KONUT NEDİR?

Ferdi konut, bireylerin veya bir ailenin oturması için özel olarak tasarlanmış ve inşa edilmiş bağımsız bir konuttur. Genellikle tek ailelik evler veya daireler şeklinde olabilir. Ferdi konutlar, kişisel kullanım için tasarlanmıştır ve genellikle sahibi veya kiracısı tarafından ikamet edilmek üzere kullanılır. 

İNTİFA HAKKI NEDİR?

İntifa hakkı, bir kişiye veya kuruluşa bir gayrimenkul üzerinde belli bir süre boyunca kullanma ve faydalanma hakkı veren bir mülkiyet hakkıdır.

KRİPTO PARALAR: YATIRIMCILAR İÇİN FIRSAT MI?

Giriş: Son yıllarda, kripto paralar finansal dünyada büyük bir çalkantı yarattı. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve birçok diğer kripto para birimi, geleneksel finansal sistemlerin dışında dijital varlıklar olarak yükseldi. Peki, kripto paralar gerçekten yatırımcılar için yeni bir fırsat mı? Bu yazıda, kripto paraların yatırımcılara sunduğu potansiyel fırsatları ve riskleri ele alacak ve kripto paralara yatırım yapmadan önce dikkate almanız gereken önemli faktörleri tartışacağız.

Would you like to subscribe to our newsletter?